Ulrika Hallgren: “Slut upp i en bred folklig protest!”

0

Eliten och dess propagandister gör allt de kan för att folket inte ska kunna ventilera sina åsikter. Helgens demonstrationer är partipolitisk obundna, de är öppna för alla som vill komma som vill protestera mot det planerade migrationsavtalet som Sveriges ”regering” tänker skriva på.

Sverige brinner, våldsbrott och otrygghet eskalerar. Vi har granatattacker i paritet med Mexiko, skjutningar i paritet med södra Italien och våldtäkter i nivå med Afrika! Samtidigt som den politiska och mediala klassen berikar sig själva och skor sig på vanligt folks bekostnad. Deras tafatta försök att kleta ner epitet på oss biter inte längre, vi accepterar inte att behandlas som små barn eller betingade råttor.

FN avtalet sätter vår suveränitet ur spel och ökar på migrationen
Detta avtal skapat av FN som dikterar en långtgående ny syn på vad migration är och hur den ska hanteras för att öka på migrationen ännu mer. Många länder har redan dragit sig ur som USA och Italien, men Sverige med en ”regering” som inte har riksdagens stöd tänker trots det skriv på. Man får förmoda att de styrande planerar för att tappa inflytande rent parlamentariskt och vill kringskära demokratin med hjälp av lagstiftning och internationella avtal.

Vi måste hålla ihop och inte ta skit från de som vill tysta oss
Personer och organisationer som hjälper till kommer smutskastas för eliten är livrädda att vi ska hålla samman och ta plats i det fysiska rummet. För där kommer vi upptäcka att majoriteten är på vår sida. Svensken har kuvats genom att de kör in en kil av misstänksamhet mellan oss som protesterar och ifrågasätter vad som händer. Nu pumpar vänsterextrema grupper och mainstreammedia ut sin vanliga dynga, för de tycker inte din röst ska få höras, att den ska räknas, du ska inte ens få dela vad du vill på facebook som kanske var intressant, tankeväckande, en varning eller vad som. De anser att de ska få förklara vad den eller den personen eller gruppen tycker fast dessa grupper och personer säger sig själva stå för något annat. För min del är slut på ängsligheten! Det säger jag, det är dags att vi gör vår röst hörd och inte bryr oss längre.

Lögnerna måste få ett slut och makten måste börja lyssna på folket
Vill du ha en förändring måste du agera. Sluta sitta tyst och försynt! Se till att kom med och protester. Det är på ditt och mitt ansvar att det blivit så här, det är bara vi som kan göra något åt det hela. Varför ska eliten skärpa sig om ingen ställer krav på dem.

Häng med på helgens alla protester, ta med en gul väst och en svensk flagga så visar vi att vi inte tänker ta mer skit från de som berikar sig själva.

Ulrika Hallgren

Uppdateras löpande: Om tid och plats för Mynttorgsprotesterna – folkliga protester mot en vettlös migrationspolitik och maktmissbruk

Är det bara kändisbarn och afghaner som är godkända att demonstrera i Sverige?

Björn Herstad: “Våga ta fighten!”

Fredrik Hagberg: “Ett folkligt motstånd börjar!”

Patrik Forsén: “Vänsterextremisternas försök att splittra den svenska resningen faller platt”