Protest Brunnsparken (Göteborg) kl 14.00 söndagen den 9 december

0

Jag har i går kväll pratat med arrangören för demonstrationen mot “Global compact migration” som går av stapeln i Brunnsparken (Göteborg ) nu på söndag den 9 december kl 14-15. Vi hade ett långt samtal om varför vi gör detta, vårt syfte, lite bakgrund etc. etc.

Det finns mycket jag skulle vilja skriva om men då vi har tidspress och vår deadline närmar sig för morgondagens demonstration så blir det kort. Däremot ska jag skriva en längre artikel efter helgen för det finns saker som måste berättas.

Även demonstrationen i Göteborg är arrangerad av kvinnor precis som lördagens demo i Stockholm. Nu vill vi att alla våra nationella män bidrar med sin närvaro på alla demonstrationer som går av stapeln inom kort.

Uppmanar här ER, Göteborgare att ta ert medborgaransvar och sluta upp på Göteborgsdemonstrationen för vi har något att kämpa för och det är VÅRT Sverige som vi, var och en måste bidra med vår tid och vår insats för att rädda. Kampen är allas men du måste börja med dig själv. Jag brukar säga: “Ingen kan springa hela loppet men alla kan springa en sträcka var”

Vi ses på barrikaderna!

Ulrika Hallgren

——————————————-

Söndagen 9 december kl 14.00

Brunnsparken (Göteborg). 

Klara talare: Ingrid Carlqvist, Mikael Jansson

Ta gärna med en gul väst och en svensk flagga till protesterna! Klä dig efter vädret och ta med lite kontanter för kaffe, korv med bröd, facklor, gula västar och liknande som kan tänkas finnas på plats

————————————-

Björn Herstad: “Våga ta fighten!”