Homo-Hollywood

0
Mandatory Credit: Photo by James Gourley/REX/Shutterstock

Människorna i Hollywood

Låt oss presentera Bryan Singer, känd bland annat som mannen bakom X-Men -franchisens två första filmer och på senare tid aktuell med den flerfaldigt Oscar-belönade filmen Bohemian Rhapsody om bandet Queen. Singer har även förekommit en hel del i media den senaste tiden. Men inte för hans filmer skull. Hollywoods guldgosse har röjts som en av de ledande figurerna i Hollywood som anklagas för grova sexuella brott drivna av perverterad sexualitet.

Låt oss se vad Bryan Singer har för bakgrund. Från Wikipedia:

Singer föddes i New York och adopterades av Grace Singer (född Sinden), en miljöaktivist, och Norbert Dave Singer, en företagschef. Han växte upp i en judisk familj i West Windsor, New Jersey, och gick på West Windsor-Plainsboro High School South, där han tog examen 1984. Singer studerade sedan filmproduktion i två år på New Yorks School of Visual Arts, men bytte senare till USC School of Cinematic Arts i Los Angeles. Han är jude och bisexuell, och har sagt att hans livserfarenheter av att växa upp inom en minoritet har influerat hans filmer. Han har dyselxi, men gillar att läsa noveller.

Okej. Efter att ha läst en kort introduktion av Bryan Singer, låt oss nu gissa vilka den bisexuelle Bryan Singers brottsoffer är. Var så god. Gissa tre gånger.

Ni som gissar att den bisexuelle Bryan Singer sexuellt förgriper sig på minderåriga pojkar får rätt. Även ni som gissar att Singer våldtar undersåtar han har en maktposition över får också rätt.

Singer är anklagad att vid ett stort antal tillfällen ha tvingat sig på pojkar som varit runt 14 års ålder. Övergreppen ska ha skett under inspelningarna av flera av hans filmer. Pojkarna har ofta haft roller som bakgrundsskådespelare i Bryan Singers filmer, bland andra X-Men filmerna[1].

Tack vare att brottsoffer börjat tala ut om hur illa det är ställt i Hollywood framträder bilden av att människorna inuti propagandamaskinen är ett gäng djupt depraverade förbrytare. De spelar in sina filmer med produktionsvärden på hundratals miljoner dollar ena stunden samtidigt som man minuter senare begår sexuella övergrepp på barn i husvagnen bakom kulisserna. Denna fruktansvärda verklighet överträffar till och med Hollywood-diktens moraliska förfall i vedervärdighet.

Hur kan någonting över huvud taget ifrån Hollywood vara normalt och sunt när skaparna är människor Bryan Singer och Harvey Weinstein?

Deras filmer

Singers senaste film, Bohemian Rhapsody handlar om det mytomspunna bandet Queen och framför allt den homosexuelle ikonen Freddie Mercury. Filmen innehåller en hel del homosexualitet och chockerande kommentarer och scener. Vi snackar homosexuella orgier,
sex med främmande lastbilschaffisar på snuskiga toaletter bakom bensinstationer. Fester som liknar prideparader med hundratals homosexuella deltagare. Detta är kanske inte så konstigt då filmen handlar om Freddie Mercurys liv som rockstjärna och aids-smittad überbög. Men hur är det med Singers mer subversiva verk?

Vi har tidigare skrivit att X-Men filmerna är ett bögmanifest (se länken och filmen nedan). Att Singers X-Men är homopropaganda är otvivelaktigt eftersom Singer och hans kollegor bakom filmerna själva medgivit detta. Därför har vi klippt ihop några av de mest uppenbara scener från X-men filmerna som kan ses nedan.

Lösningen

Så vad är lösningen på problematiken Hollywood skapar och den miljö våra barn skall bygga sina värderingar i? Jo, låt inte era barn konsumera Hollywoodfilmer om du inte sett dem själv först och kan godkänna de underliggande budskapen som sunda. Det är en djungel här ute, vi måste leda våra unga och mindre erfarna Skandinaver från mörkret, mot ljuset.


Vad är er analys av dessa scener? Har ni sett X-Men filmerna i sin helhet?
Diskutera vidare i kommentarsfältet nedanför.

The Sun om Singers anklagelser om homosexuellt våld mot minderåriga