Såhär stoppar du ditt lokala flyktingboende

0

I massinvandringens spår växer nu flyktingboenden upp som svampar ur jorden över hela Sverige. I dess spår följer ökad otrygghet, våld och kriminalitet.

Det svenska folket, som länge haft ett nästan orubbligt förtroende för det politiska systemet och våra makthavare, har i en aldrig tidigare skådad omfattning börjat protestera mot den förda politiken. Sverigedemokraterna, som för bara ett par år sedan ansågs vara en liten obskyr nazi-sekt är idag det parti som de flesta män i landet sympatiserar med.

Paradigmet har skiftat och de självproklamerade godhetsapostlarna står nu utan både stöd och vettiga argument. Därför finns det också goda möjligheter för dig att påverka om det byggs ett flyktingboende i din närhet eller inte. Du har nu för första gången någonsin möjlighet att på ett konkret sätt hjälpa ditt lokalsamhälle att mota Olle i grind innan otryggheten och brottsligheten drabbar er alla.

Politikerna idag saknar både stöd och argument för den förda vansinnespolitiken. De sitter redan nu löst och de och deras familjer påverkas också negativt av massinvandringens konsekvenser. De är tvungna att lyssna på opinionen.

Vi vet att det krävs ett visst motstånd för att politikerna ska stoppa planerna på flyktingboendet. Vi vet också att det motståndet redan finns i ditt område, din uppgift är att väcka och kanalisera det:

• Det enklaste sättet att nå många på kort tid är via sociala medier. Ställ kritiska frågor direkt till din kommun på facebook. Kräv tydlig information och ett informationsmöte för lokalbefolkningen.

• Kallar kommunen till ett informationsmöte, kom dit förberedd! Kritiskt ställda frågor på ett sånt möte kan vara helt avgörande.

• Prata med alla dina släktingar, vänner och grannar som drabbas av kommunens planer.

• Dela ut flygblad till dina grannar. Upplys dem om vad som är på gång, bifoga statistik över invandrarbrottslighet, brottsligheten på flyktingboendena osv.

• Sätt upp en protestgrupp på facebook.

• Organisera inskickandet av protestbrev till ansvariga på kommunen. Både protestlistor och enskilda brev påverkar.

• Kontakta din lokala tidning. Alla är vi bekväma av oss, även jounalister. Därför ska du göra så mycket av jobbet åt journalisten som möjligt: Samla fakta, skriv detaljerade pressmeddelanden med färdiga citat, intervjua någon som är kritisk till flyktingboendet osv.

• Gå ut till media med att ni planerar att starta upp ett medborgargarde om flyktingboendet byggs, för att garantera lokalbefolkningens trygghet och säkerhet.

• Ordna en protestsammankomst utanför kommunhuset där ni delar ut flygblad till kommunanställda. Kontakta lokalmedia innan.

• Kontakta någon av de fria mediasidorna, Nya DagbladetSamtidenFria TiderExponeratNya Tider mm. De hjälper gärna till med både information och pushar gärna lokala initiativ. Ju mer uppmärksamhet desto närmre har du kommit ditt mål.

• Kontakta aktivistgruppen Nordisk Ungdom. De har lång erfarenhet av den här typen av arbete och vet hur man hanterar både media och lokalpolitiker för att få ut det bästa möjliga med en sådan liten insats som möjligt.

• Beställ klistermärken mot massinvandringen, sätt upp och dela ut bland dina vänner.

Det är upp till dig hur dina barns framtid ska se ut. Vill du att de ska växa upp med könsseparerade badhustaharrush-”lekar”, gruppvåldtäkter, personrån och otrygghet eller vill du att det ska se ut som när du var liten? Valet är ditt och jag litar på att du gör det rätta.

Lycka till, tillsammans tar vi tillbaka vårt land!

Patrik Forsén