Replik: ”Chang Frick är en lögnare”

0

Trots begäran av replik på grova personpåhopp och rena faktafel som Nyheter Idag och Chang Frick har framfört om politiskt verksamma organisationer och protesterna mot FN: migrationsavtal har de inte ens bemödat sig med att svara. Skandinavisk Frihet publicerar härmed repliken i sin helhet eftersom Nyheter Idag inte vågar:  

I en debattartikel skriver Chang Frick ”Lämna inte walk over till extremister” och försöker påskina att Mynttorgsaktivisterna är både extremister och nazister. Trots att han vet att så inte är fallet. Skämmas är vad du borde, ditt stigmatiserande och din avhumanisering av vanliga svenskar drabbar på riktigt.

Mynttorgsaktivisterna är en folklig proteströrelse som samlar vanliga svenskar som är emot en vettlös invandringspolitik och en eskalerande brottslighet. Varken mer eller mindre. Protesterna som skedde mot FN:s migrationsavtal var också helt partipolitiskt obundna och till för att samla en bred opinion mot just detta avtal.

Att kalla en modig kvinna som försöker komma till tals i ett mycket fientligt debattklimat ett ”mähä” och ”efterbliven”, vilket Chang Frick gör i en Tweet raserar och drabbar.  Än värre det avhumaniserar. Vad ger dig rätten att säga så? Det är en riktig människa du talar om som heter Ulrika Hallgren. En ursäkt är definitivt på sin plats. Hon utstår nu spott och spe från de som vill rasera landet för att hon lagt ner sin själ och sitt hjärta för att hjälpt till att styra upp dessa protester. 

Mynttorgsaktivisterna ingår också i Skandinaviska Förbundet som tar en bredare ansats till försvar för den västerländska civilisationen och dess värden. Vi är en av få organisation i Sverige i dag som faktiskt för en adekvat idédebatt. Vi har utbildningar som tar avstamp i Thomas av Aquino och Pat Buchanan för att nämna några av de extremister vi inspirerats av.

Chang känner till allt detta och han känner till att vi konsekvent fört en antinazistisk idédebatt, att vi faktiskt vågar gå in på djupet och diskutera, lyssna och kritisera. Att vi tar ställning till idén och inte till budbäraren. Det vore klädsamt om han gjorde samma sak.

Den som är intresserad kan läsa Skandinaviska Förbundets programförklaring som varje normalt funtad konservativ eller nationalist borde stödja, Chang har redan gjort det men väljer att sprida lögner för att få klick eller för att få vara med och frottera med den elit som tvingat landet på knä.

Jag tar gärna en seriös debatt om du vågar, inte över vad något instagramkonto delat någon gång, eller massa dumheter du själv gjort utan om idéer och förslag.

Björn Herstad
Skandinaviska Förbundet 

Relaterat: