Locker Room Talk -Mediedrevet kring Jimmy Durmaz

0

Globalisterna jobbar jämnt och ständigt för att förverkliga sin globalistiska och kulturmarxistiska utopi. Vi som är motståndare av globalisering ser idag utopins sammanfall. Globalisterna befinner sig på reträtt.

Skandinaviska Förbundets olika grenar talar ofta om att återuppbygga manligheten i västerlandet. Detta är viktigt eftersom det i hög grad är de ideal som uppbärs av den europeiska mannen som förkroppsligar vår civilisation. Vi arbetar för att konkretisera vad manligheten består i och få våra medlemmar att växa som europeiska män. Våra fiender vill raka motsatsen.

Locker Room Talk är en svensk politiskt korrekt NGO som tagit sig an den förkastliga uppgiften att förgifta unga europeiska män till att bli bärare av politiskt korrekta värderingar. Värderingar som handlar om rasligt självhat, feminism och homosexualitet. Denna organisation bjuder in sig själv till idrottsföreningar; det är där man skall nå de unga europeiska pojkar för att undervisa dem i självhat och kulturmarxism. Man inriktar sig på att skada den manliga identiteten hos ungdomar i en ålder där deras manlighet formas och när de är som mest sårbara för denna typ av negativt inflytande.

Där män existerar och samarbetar i grupp – där finns problemen. Locker Room Talk problematiserar vita män i grupp och riktar in sig på att söndra dessa. Resultatet blir män som antingen fortsättningsvis befinner sig i en grupp, nu med förgiftade värderingar eller att gruppen splittras och slutar fungera på ett naturligt sätt där pojkar är pojkar.

Locker Room Talks ursprung är oklart men vi kan med säkerhet säga att det är betydande politiska krafter och resurser som finansierar denna NGO. Enligt deras hemsida har de samarbeten med TV4, SVT, Expressen, Dagens Nyheter, Café, P4 Sveriges Radio, Barnkanalen SVT och ett kosmetikföretag Nõberu of Sweden (möjligtvis är detta produkter den feminiserade mannen är intresserad av efter att ha lyssnat på Locker Room Talks undervisning?). Namnet “Locker Room Talk” syftar till Donald Trums förklaring till det bevingade uttrycket “Grab her by the pussy”, som retade kränkta kvinnor världen över. Detta är vad feminister skulle kalla “toxisk maskulinitet”. Må så vara.

Locker Room Talk Sverige är en ideell organisation som arbetar med jämställdhet och schyssta attityder mot snacket i omklädningsrummet i ett förebyggande syfte.
Det gör vi genom att bland annat utbilda killar 10-14 år i deras omklädningsrum inom idrottsföreningar och skolor med hjälp av Locker Room Talk-metoden.
Vi driver också opinion för att sudda ut påhittade regler i samhället. Vårt mål är ett jämställt samhälle där alla människor kan känna sig trygga och välkomna för den man är.
Vi vill särskilt engagera och möta killar i jämställdshetsarbetet och lägga grunden för ett samhälle där en man kan vara på flera olika sätt.

-.lockerroomtalk.se

Det är i ljuset av detta som vi skall betrakta Jimmy Durmaz -cirkusen i media; Jimmy Durmaz är en av mycket få icke-nordiska spelare i den svenska VM-truppen. Detta är viktigt eftersom vi nu fotbollsmässigt befinner oss i post-Zlatan eran. Överallt hör man folk upprymt och entusiastiskt säga “Vi behöver inte Zlatan!”. Detta är den populäraste slutsatsen kring fotbolls-vm och det svenska laget just nu.

Idrotts-evenemang är nu för tiden det enda tillfället för jante-svensken att visa sin tillgivenhet till någonting svenskt och manligt utan att känna skam och ångest. Idrotten har politiserats av etablissemanget under en längre tid. Vi har hört Reinfeldt argumentera för massinvandring med Zlatans framgångar på fotbollsplanen. Detta och mycket annat har gett folket en avsmak i tanken på Zlatan i det svenska landslaget.
I sken av detta är det inte långsökt att förstå folkets entusiastiska “Vi behöver inte Zlatan!” som “Vi behöver inga blattar!”. Vilket egentligen är vad alla tänker men inte säger öppet. Man använder Zlatan-jämförelsen.
Detta är kulturmarxisternas problem med det svenska landslaget. Det är därför man vill dra det, nu vita, svenska landslagets framgångar i smutsen av skamlig rasism.

Aktivist 10