Nordisk Ungdom protesterar mot Gaypride!

0

Nordisk Ungdom meddelar via sin talesman Fredrik Hagberg att de utfört en protestaktion vid Gaypridemarschen idag. “Vi i Nordisk Ungdom kommer alltid stå upp för barns rätt att vara barn. Vi vill genom dagens protestaktion visa att det fortfarande finns svenskar i vårt land som står upp för traditionella värden – till försvar för barnen.” säger Fredrik. Uppdatering följer när vi vet mer. 

 

 

Nedan följer organisationens pressmeddelande:

Lördagen 4 augusti genomfördes den årliga Prideparaden på Stockholms gator, en parad som årligen drar uppemot en halv miljon åskådare och ca: 45 000 deltagare. Paraden stöttas av samtliga riksdagspartier och ses som en fjäder i hatten på det öppna och fördomsfria svenska samhället.

Prideparaden har, tvärtemot vad många tror, mycket lite att göra med kärlek och öppenhet. Den verkliga agendan från homolobbyn är upplösandet av traditionella normer och värderingar, samt krossandet av kärnfamiljen – med barnen som största förlorare i homolobbyns kamp mot samhällets grund.

Pride vänder sig till barn från 13 år och uppåt där äldre uppmuntras att umgås med yngre. Barnen kan där lära sig allt om hur man blir trans, testa sig för HIV och skolas för att bli aktivister för homolobbyn. Homolobbyn har alltid haft en dragning till det pedofila och detta är bara början.

Vi i Nordisk Ungdom kommer alltid stå upp för barns rätt att vara barn. Vi vill genom dagens protestaktion visa att det fortfarande finns svenskar i vårt land som står upp för traditionella värden – till försvar för barnen.

Nordisk Ungdom har nu en mångårig tradition av protester mot Prideparaden i Stockholm och står nu åtalade efter fjolårets protest. Åtalade av en domstol som just nu själva ställer upp i paraden, är det någon gång man bör prata om jäv så är det just nu.

Detta år var inget undantag. Trots åtal sedan tidigare år genomförde Nordisk Ungdom även detta år en protest mot Prideparaden, pedofili och visade upp ett stöd för den traditionella kärnfamiljen.

Med vänlig hälsning,

Fredrik Hagberg
Talesman Nordisk Ungdom

Telefonnummer: 070-468 27 20
E-post: fredrik.hagberg@nordiskungdom.com