Homosexualitet och nationalism

0

I går gick Gayprideparaden genom Stockholms gator, ett öppet hyllande av degenererade handlingar, där barn verkar anses vara fullt legitima sexualobjekt, allt applåderandes av vår så kallade elit. Det enda synliga motståndet var återigen Nordisk Ungdoms modiga aktivister. Det tåls dock att påminna om i tider som dessa att det pågår en homosexuell infiltration också av nationalistiska kretsar – en utveckling som kanske varit tydligast i USA med försöken att lansera en rasistisk liberalism.

Podden ovan är första delen av tre i en serie som berör detta problem och som diskuterar några av de öppet homosexuella personer som avancerar en homosexuell agenda inom “röreslen”. Detta samtidigt som de försöker framställa sig själva som nationalister eller till och med traditionalister. Homosexuella handlingar underminerar samhället och civilisationen och det är ett hyllande av en dödens kultur där sexualitet och fortplantning inte längre har någon koppling. Utan barn dör vi!

Väst har kollapsat både religiöst och moraliskt, och det är på grund av denna kollaps som dagens massinvandring är möjlig. Vi måste bryta med förstörelsen och degenereringen och i oss själva så små frön till en sund och livskraftig framtid. Av de orsakerna kan homosexuella handlingar aldrig accepteras och den som propagerar för en sådan acceptans agerar mot vårt folks intressen. Det borde vara självklart.

Skandinavisk Frihet har berört ämnet tidigare exempelvis i artiklarna nedan, men podden ovan kan rekommenderas.

Nazistbögarna – den nya härskarklassen

Patrik Forsén kommenterar “nazistbögarna”