UPPDATERAD MED FILM – Bilder och kommentarer – Pride 2018

0

Denna artikel är tidigare publicerad på www.nordiskungdom.com

För fjärde året i rad genomförde Nordisk Ungdom en protestaktion mot Stockholm Pride. I år lyckades vi placera oss på en terrass så att alla Pride-deltagare kunde se att det fortfarande finns svenskar som står upp för kärnfamiljen.

Aktivister väntar på att tåget ska anlända.

Tack vare en lång erfarenhet av Pride-aktioner hade vi en bra plan, det räcker med att en handfull unga vita män med normala kläder går i grupp för att polisen ska tycka att något är suspekt. Därför gick vi i små grupper och samlades sedan på en terrass med perfekt utsikt över Pridetåget, mitt emot slutstationen Östermalms IP.

Vårt positiva budskap om samhällets grundpelare blev besvarade med stenar. Detta säger mycket om osunda kulturen bland Pridedeltagarna. Det är givetvis något att räkna med då hela paraden handlar om högmod, lust, “frigörelse” och avvikelser.

Efter 10 minuter så kom det en massa poliser som förde bort oss och ville ta “ett snack”. Kommunikationen gick för det mesta bra förutom en hetsig polis som blev kränkt för att han blev filmad. Han beslagtog två mobiler och hävdade att vi nu var misstänkta för “hot mot tjänsteman”, vilket han senare fick ta tillbaka när han lugnat ner sig. Efter 30 minuters avvaktande fick vi fortsätta aktionen men nu utan megafon, vi fick inte heller besvara anklagelser från deltagarna. Polisen var väl medveten om att de inte kunde hantera situationen om det hela skulle urarta.

Det är anmärkningsvärt hur vår kritik mot deltagarnas lågkultur blir synonymt med att vi kritiserar deras väsen. Deras sexuella perversion är deras identitet, därmed kritiserar vi deras existens. Detta hat från deras sida ser man tydligt som aktivist, de vill mer eller mindre döda oss för att vi vill ha ett sunt samhälle.

Efter ungefär en timme var vi nöjda och begav oss hemåt efter ännu en lyckad motaktion. Förhoppningsvis kan vi med denna handling inspirera människor runt om i Skandinavien till att ta steget att i aktiv handling göra en skillnad för vårt folk.

 

Nordisk Ungdom protesterar mot Gaypride!