Idag sänker vi Tuffe-Uffe!

0
dav

Aktivister har fortsatt att även på valdagen bedriva Tuff-Uffe kampanjen. Vi har talat med en av dessa, hon låter hälsa att de kommer fortsätta även efter valet, tills de säkerställt att Moderaterna aldrig lyckas krypa upp ur sin liberala ormgrop.

”Svart propaganda” är kontroversiellt och vissa har menat att kampanjen moderatpolitik.nu bör räknas dit, men frågan är om sann information verkligen kan klassa som svart propaganda? För i själva verket är det Moderaterna själva som försöker lura väljarna genom att marknadsföra en annan politik än vad de i själva verket står för. Med en meritlista med allt från Reinfeldts ”öppna era hjärtan” till Tuffe-Uffes stöd för gränsernas totala avskaffande, stöd för massinvandringen, gratis tandvård till illegala och stöd till islamister.

Aktivister över hela landet har gjort en jätteinsats med att avslöja Moderaternas lögner och även idag under valdagen har kampanjen fortsatt med full fart. I Stockholm har aktivister från bland annat Mynttorgsaktivisterna kombinerat bevakning av vallokaler med att afficiera för moderatpolitik.nu.

Vi har talat med en av dem som låter hälsa att ”Moderaterna är en ulv i fårakläder och måste oskadliggöras. Det ska inte finnas en enda människa som röstar på Moderaterna för att de är ett invandringskritiskt alternativ.” Hon fortsätter “Moderaterna befolkas av samma politikerelit som socialdemokraterna, de är liberaler som gång på gång sålt ut vårt land. Det måste vara nog nu

–Dränera Träsket!

 

   

 

 

 

 

Läs mer:

Bortanför lögnen

Upplysningskampanjen fortsätter: Moderatpolitik.nu i Täby och Danderyd!