Med lagen som vapen – den repressiva staten

0

Den engelska aktivisten Tommy Robinson har fängslats för att rapporterat om ett muslimskt gäng som systematiskt våldfört sig på engelska småflickor. Staten visar med det upp sin repressiva sida. Budskapet är tydligt; massvåldtäkter och pedofili är något vi måste acceptera i mångfaldens namn.

Tommy Robinson journalist och grundare av EDL

Tommy Robinson behöver knappast någon närmare presentation, han grundade och ledde English Defence Leauge (EDL) mellan åren 2009 och 2013. Organisationen drev ett tydligt och uppmärksammat motstånd mot islamiseringen i Europa genom demonstrationer och allmänna tal. Han har publicerat två böcker och har på senare år arbetat som journalist. Han har mött de vanliga anklagelserna från etablissemanget om att vara ”rasist” medan han har kritiserats från ”rasisternas” sida att det är fel att rikta kritik mot islam och den pågående islamiseringen i Europa.

 Muslimska grooming-gäng

En av de värsta händelser som hänt (och fortfarande händer!) i modern tid är de engelska grooming-gängen. Dessa består av vuxna män av företrädesvis muslimsk och asiatisk bakgrund som systematiskt utnyttjat engelska småflickor som sexslavar. De drar sig inte för att droga, gruppvåldta och ibland också tortera dessa flickor. Den mest kända händelsen berör ett gäng i Rotherham som under 16 år våldförde sig på 1400 barn. De lokala myndigheterna kände till vad som hände, men agerade inte. Till slut tvingades även etablerad media rapportera om det hela som i denna BBC artikel. Liknande rapporter kommer från många andra delar av England.

Journalism straffas med fängelse

Tommy Robinson har nu dömts till fängelse för att han har rapporterat utanför en rättegång mot ett liknande gäng som det i Rotherham. En blixtinkallad rättegång dömde som det verkar Robinson till 13 månaders fängelse för ”breaking the peace” vad som verkar vara en ordningslag i linje med ”störande av allmän ordning”. Robinsson hade redan en villkorlig dom mot sig för att ha rapporterat från en annan rättegång mot ett annat muslimsk grooming-gäng.

Domstol förbjuder media att rapportera

En domare vid namn Denise Marson har beslutat att förbjuda pressen att rapportera om fallet. Smaka på den, en domare i England har utfärdat en domstolsorder som förbjuder journalister och tidningar att rapportera om fallet. England leder vägen i förtrycket mot den frihetsrörelse som växer fram överallt i Europa. England visar dock att den nuvarande eliten inte kommer dra sig att fängsla politiska motståndare som motsätter sig Europas islamisering och ödeläggelse genom massinvandringen. Som exempel kan nämnas att det tidigare i år utfärdades inreseförbud mot flera personer i denna rörelse och det brittiska partiet Britain Firsts ledare dömdes tidigare i år till fängelse för ”hatbrott” för att talat om och delat ut flygblad om ett av dessa grooming-gäng

Det är dags att agera

Vi behöver kampanja och på olika sätt uppmärksamma detta vidriga övergrepp mot våra friheter och kräva att Tommy Robinson friges. Det måste vara nog nu, vi kan inte stillatigande acceptera att hela vår civilisation sveps bort. Att korrupta politiker, domare och journalister kan agera utanför rättssamhället. Kommer du vara en av de kuvade eller kommer du stå upp för sanningen? Kommer du acceptera att en trebarnsfar som för allas vår framtid vågar rapportera om även obehagliga händelser spärras in i fängelse?

Björn Herstad