Viktigt – desinformation pågår

0

Stjärnreportern och “researchen” Simon Andersson, medarbetare på bidragsberoende “Inte rasist men”, skriver på Aftonbladet under rubriken “Twitterhögern leder er ner i avgrunden”:

“Den traditionella högern måste unisont markera när makthavare använder högerextremisters bildspråk, eller pekar ut viktiga institutioner som vänsterextrema.”

För den som inte känner till det så är han upprörd över att en moderat kallat Expo för vänsterextremt. Expo har pekats ut av försvarsmakten som ingående i den våldsbejakande vänstern, den grundades av en trotskist, har haft flera våldsdömda medarbetare, den har skyddat våldtäktsmän, den har finansierats av Soros och den hänger ut oliktänkande för att bara nämna några problematiska omständigheter.

I en tid där landet raseras ser han det som rimligt att hålla rent mot höger, men vi vet vad det handlar om det är en ren och skär politisk strategi från eliten och de med makt att skadeskjuta folkets försöka att göra sig själv hörd. Samme Simon Andersson skrev för Aftonbladet redan i början av 2017

När Anna Kinberg Batra öppnar upp för ett samarbete i utskotten där Moderaterna vill tala med Sverigedemokraterna i sakpolitiska frågor – så är det viktigare än någonsin att hon kommer ihåg just det.

För det är inte bara ett populistiskt riksdagsparti med några rasistiska företrädare som hon släpper in i värmen. Det är en hel idévärld. En idévärld vars nationalistiska vanvett är förklätt i just politik.”

Så i Simons värld ska inte moderaterna få tala med Sverigedemokraterna eller bedriva ett normalt parlamentariskt arbete. Där nationalism är vanvett, en psykologisk sjukdom, inte en politisk åsikt. För en som tänker så är inte idén om Gulag långt borta.

Vad är det för höger han talar om egentligen? Vem skulle vara höger och samtidigt vilja upplösa nationen? Det hela är inget mer än ett semantiskt trick. 

Våldtäkter, granatattacker, hemlösa, soppkök, inbrott, rån, mord, terror och islamisering allt sker samtidigt som makten, politikerna och journalisterna, ska tala om vem som inte ska få komma till tals, vem som inte är fin nog att få tillgång till deras salonger. 

För oss är det nog nu. Vi kräver att politiker och journalister bär ansvar för vad de gjort med vårt land. Vi struntar i era epitet! Vi tänker inte se på när eliten berikar sig och landet blöder. 

Simon Andersson – du bär ett ansvar för vad du gör.

Läs mer: