“Bygg en moské baby, bygg gärna tre baby” från Moderaternas vallåt

1

!OBS detta är moderaternas riktiga vallåt, det är inte en parodi OBS! Hur svårt det än är att tro så har Moderaterna lanserat en vallåt med texten “Bygg en moské baby, bygg gärna tre baby”, samma parti som nu försöker övertyga väljarna att de kommer ta tag med hårdhanskarna mot invandring och brotten med “Tuffe Uffe” i spetsen.

Nordisk Ungdom har uppmärksammats senaste veckorna för att de sprider information om moderaternas politik med kampanjen moderatpolitik.nu, ett agerande Moderaterna säger sig reagera starkt negativt på och polisanmält. Det alla väntar på är dock detta: När ska moderaterna gå ut och dementera några av åsikterna i kampanjen? För det kan väl inte vara så att moderaterna i själva verket står för allt som aktivisterna för fram? Vem är det då som egentligen trollar valet, aktivisterna från Nordisk Ungdom som sprider korrekt information om Moderaternas politik eller Moderaterna själva som försöker mörka och tillrättalägga vad de egentligen tycker?

Tillbaka till låten som hyllar islamiseringen av landet och expanisionen av islam, på ett moderat trallvänligt och totalt platt sätt, den har Moderaterna lämpligt nog begravt på sin sida och allt som ges är ett 404 felmeddelande. Men misströsta inte, sanningsministeriet har dokumenterat det hela om du vill ha kvalitetssäkrad och faktagranskad information.