Stod upp för barnen – NU VÄNTAR ÅTAL! (Stöd hjältarna! Swisha 0728447045)

4

Det var under den årliga Pride-paraden i fjol som ett tjugotal aktivister från Nordisk Ungdom anordnade en protestaktion. Aktivisterna höll upp en banderoll med det tydliga budskapet: “RÄDDA BARNEN!”. Nu väntar åtal mot 13 av de som deltog, bland annat för ohörsamhet mot ordningsmakten och störande av allmän sammankomst.

Prideparaden har under de senaste 20 åren i vuxit sig allt större i takt med samhällets moraliska och sedliga förfall. Under 10-talet har paraden beskrivits som den största svenska folkfesten och 2017 beräknades en halv miljon åskådare följa paraden genom Stockholms gator. Paradens kärlekstema går helt i linje med försöken att krossa familjen. Sex förvandlas till det enda viktiga och relevanta kärleksuttrycket vilket i sin tur leder till en urvattning av kärlekens betydelse. En konsekvens av denna förändring i synen på sexualitet och kärlek är att minderåriga barn allt oftare ses som legitima sexuella mål för homolobbyn. Sexualiseringen av barn har pågått under en lång tid och det har bland annat anordnats “Fuckshops”  under Pridefestivalen för barn så unga som 13 år.

Nordisk Ungdom har även under tidigare år anordnat protestaktioner för att protestera mot sexualiseringen av barn och visa att det fortfarande finns krafter som står upp för kärnfamiljen.

Stöd hjältarna! Swisha 0728447045