Stockholms tingsrätt – en politisk fars

0

Just nu är 13 modiga aktivister åtalade för att ha stått upp mot det samlade svenska etablissemanget i protest mot den ökande sexualiseringen av barn.

Det finner våra rättsvårdande myndigheter skäl att lägga tid och resurser på, inte morden, våldtäkterna och rånen utan en fredlig opinionsyttring till skydd och försvar för våra barns oskuld. Till råga på allt ska Stockholms tingsrätt döma i målet och de deltog själva i samma Gaypride.

Vi har här ett domstolsväsende som allierar sig öppet med extrema politiska yttringar och samma domstol anser sig kompetent att döma kritiker till denna politiska extremism. Aktivisterna hävdade givetvis jäv och i hela tre omgångar fick nya domare kallas in innan en domare kom som vågade ta det frapperande beslutet att de inte är jäviga. Vän av ordning frågar sig om det inte är jäv att ta beslut om sin egen jävighet…

En av aktivisterna har skrivit om hans intryck från dagen på Nordisk Ungdoms hemsida:

“Åklagaren hävdade på allvar att aktivisterna, genom att protestera mot en demonstration vars syfte är att bryta ner de nuvarande normerna i samhället, på något sätt skulle ha kränk deltagarna och därmed ville han få det hela till ett hatbrott. Märkligt kan tyckas då samme åklagare sekunderna innan berättade om hur stort Stockholm Pride är, med över 500 000 åskådare och där hela det etablerade samhället – inklusive Åklagarmyndigheten – själva deltar och stödjer den ideella organisationen bakom Pride.”