Moderatpolitik.nu kampanjar i STHLM

0

Frivilliga aktivister samlades idag för att kampanja för “Tuffe Uffe” och moderatpolitik.nu. Det är Nordisk Ungdoms valkampanj för att hjälpa moderaterna på traven med att få ut sitt budskap till väljarna. De menar att partiet misslyckats med att vara tydliga och att väljarna riskerar att missförstå vad Moderaterna faktiskt står för.

Under dagen har aktivisterna rört sig runt Stockhom för att informera möjliga moderatväljare om Moderaternas politik. Moderaterna och deras anställda verkar ha missförstått intentionen vilket har visat sig i ett agressivt och otrevligt beteende från dessa. Under den senaste veckan har även många av moderatpolitiks valaffischer blivit nedrivna av moderata valarbetare, ett agerande som är olagligt. Det moderata valsabotaget har resulterat i flera polisanmälningar från Nordisk Ungdoms sida. Organisationen låter hälsa att de hoppas att detta smutsiga sätt att försöka hindra aktörer från att nå ut med sitt budskap inte hör hemma i en västerländsk demokrati.

Fredrik Hagberg, talesman för Nordisk Ungdom, uppger till Skandinavisk frihet att “jag har en stor förståelse för att de dubbla budskapen från Ulf Kristersson skapar en osäkerhet och oro, och hade därför hoppats att valarbetarna skulle uppskatta våra försök att förtydliga det moderata valbudskapet. Men skam den som ger sig! Nu lägger vi i en ännu högre växel i vår upplysningskampanj!”. Fredrik låter hälsa att “alla som vill är välkomna att hjälpa till med kampanjen” för att det är så viktigt med ett levande demokratiskt samtal och då behövs det att fler engagerar sig politiskt.

 

Relaterat:

Nordisk Ungdoms PM

Gratis kampanjmaterial från moderatpolitik.nu

Moderatpolitik.nu