8 december samlas vi kl 16 på Mynttorget för att protestera mot FN:s migrationsavtal

0

I söndags hade en stor folkmassa samlats på Mynttorget för att protestera mot FN:s migrationsavtal. Ett avtal som kommer sätta den nationella suveräniteten ur spel för att öka på invandringen ytterligare. Lördagen den 8 december samlas vi igen, kl 16.00 på Mynttorget, för att protestera mot politikerna som säljer ut sitt eget land. 

De få dagar som gått efter den första protesten har vågorna gått höga på sociala medier – sociala medier som i dag blivit ett bra mätinstrument på vilket håll vinden blåser både parlamentariskt och utomparlamentariskt. Vi ser nu i länder som Frankrike att folkliga protester kan få politiker att ändra sin politik när de känner sig pressade nog, varför det är viktigt att vi alla sluter upp.

Jag kom i kontakt med en av arrangörerna ur gruppen “Stockholmare för ett suveränt Sverige” för några veckor sedan. Vi från Mynttorgsaktivisterna och Nordisk Ungdom fanns på plats för att stötta söndagens demonstration. Vi hade även med banderoll och fana och tack vare dessa så hade vi ett antal givande samtal med deltagare på demonstrationen och vi kunde också knyta nya kontakter till vår gatuaktivism vilken är snudd på livsnödvändigt såsom det ser ut i landet idag. Tangentbordskrigare i all ära men det är på gatan vi kan göra ordentlig skillnad. I en tidigare artikel om demonstrationen som var i söndags kunde ni läsa om vilken succé det blev. Mycket folk som stannade hela demonstrationen trots att Stockholm bjöd på mulet och duggregn.

Av sådana här fina evenemang är det lätt att få blodad tand. Man vill uppleva det igen och i synnerhet då det är en sådan pass allvarlig sak som “självmordslagen” som Sveriges expeditionsregering mot majoriteten av medborgarnas vilja tänker underteckna. Detta är en väldigt tydlig fingervisning på den nonchalans sjuklöverpartierna och hela den politiska och journalistiska eliten har gentemot deras egna medborgare.

Vår vilja är inte vatten värd i deras ögon och det tycks utan att blinka kunna sälja ut sitt eget land. Varför fråga jag mig, vad ligger bakom? Skulle man söka på internet efter en slags synonym för detta beteende vår regering uppvisar så skulle förmodligen träffarna kretsa kring “landsförräderi”. Det är en handling som i en sundare tid skulle leda till att ansvariga politiker skulle ställas inför riksrätt med hårda domar som följd. Tyvärr så upplöstes riksrätten år 1974 samtidigt som det beslutades om att avskaffa tjänstemannaansvaret. Året efter beslutade riskdagen om att Sverige skulle bli en mångkultur.

Åter till ämnet; tack vare att söndagens demonstration blev en sådan succé så kör vi därför en repris nu på lördag den 8 december på Mynttorget kl 16. Eller, en repris är fel ordval då en repris är en återupprepning. Vi kör en till demonstration och den ska bli snäppet BÄTTRE – för övrigt en strävan man alltid ska ha som gatuaktivist. Man bör höja ribban för var lyckad gång med andra ord.

Vi sätter härmed vår tillit till er medborgare. Vill ni vara med och göra lördag den 8 december till en megasuccé? Bra, vi tänkte väl det!

Nu kör vi!

Ulrika Hallgren
Mynttorgsaktivisterna

P.S. Ta gärna med en gul väst och en svensk flagga om du har

 

Information om alla helgens protester:

Uppdateras löpande: Om tid och plats för Mynttorgsprotesterna – folkliga protester mot en vettlös migrationspolitik och maktmissbruk

 

Om Mynttorgsaktivisterna:

Mynttorgsaktivisterna är en folklig proteströrelse som blev känd för de tysta manifestationerna på Mynttorget där människor från hela landet kontinuerligt samlades för att protestera mot politikernas vanstyre.

Det hela började med en ensam, modig och rakryggad kille vid namn Janne från Piteå köpte en enkel biljett på tåget och ställde sig på Mynttorget med ett plakat. Det tog ett par dagar innan ett gäng vänner fick reda på detta men ganska omgående begav vi oss till Mynttorget och stod sida vid sida med Janne dag ut och dag in i omväxlande väder. Med tiden så blev vi ett sammansvetsat gäng och efter några veckor när det var dags för Janne att åka hem så lovade vi dyrt och heligt att ta upp stafettpinnen och köra vidare. Vi menade: Kan en ensam, så kan vi tillsammans. Såblev det och vi har nu stått på Stockholms mest centrala (eller i alla fall mest kända torg) med våra plakat oräkneliga gånger.

Mynttorgsaktivisterna – Folkets rätt framför maktens girighet!