Nu sluter vi leden! Mynttorgsaktivisterna samarrangerar protesten på söndag 9/12 också! Vi ses kl 15.15 på Mynttorget!

0

Kom till Mynttorget söndagen den 9/12  kl. 15.15 och protestera mot FN:s migrationsavtal. Det är dags att vi går ut på gatorna och visar eliten att vi har fått nog av deras korruption, vansinnespolitik och berikande av sig själva. Vi tänker vägra lyssna på vänsterextrema papegojor som upprepar samma mantra igen och igen. Politikerna måste ställas till svars, landet måste skötas på ett seriöst sätt och man måste börja ta vanligt folk på allvar, vi ska ju leva i en demokrati sägs det. Det är dags att makthavarna visar det.   

Söndagen den 9/12 arrangeras protester mot FN:s migrationsavtal på Mynttorget i Stockholm kl 15.15 den protesten arrangeras av Mynttorgsaktivisterna och Populisterna tillsammans. Protesten är partipolitisk obunden och är öppen för alla. Exakt program kommer meddelas senare. Vi tänker inte acceptera att någon försöker spela ut fullt legetima protester mot varandra. Vi behöver varandra, våra ömsesidiga röster, erfarenheter och jävlar anamma!

Det är viktigt att alla aktörer förstår hur de vänsterextrema arbetar, att de har tagit kontroll på det offentliga samtalet genom att brännmärka och häckla. Splittra och härska är en uråldrig maxim för den härskande klassen. Men det kan inte vara så demokratin var tänkt. Vi sluter nu leden och börjar prata med varandra på riktigt som människor som respekterar varandras åsikter, oro och tankar.

 

Läs om alla helgens protester, vart och när de är.

Uppdateras löpande: Om tid och plats för Mynttorgsprotesterna – folkliga protester mot en vettlös migrationspolitik och maktmissbruk

Antidemokratiska krafter försöker stoppa folkets protester

 

Björn Herstad: “Våga ta fighten!”