Nordisk Ungdoms 10 bästa aktioner!

2

Nordisk Ungdom är aktivistorganisationen som blivit kända för sina visuella, färgstarka och provocerande aktioner. Vi har valt ut de tio bästa genom tiderna: 

1.

Reggae-låten Tänk.

När Nordisk Ungdom lanserades 2010 släppte organisationen en nationell reggae-låt. Hela det svenska reggae-communityt satte tillsammans med nazi-eliten kaffet i vrångstrupen. Den kände recensenten Fredrik Strage gick däremot ut och berömde låten och menade att det kanske fanns en chans för nationell reggae ändå.

2. 

Tillbakatårta -Tårtkvinnan tårtad!

Efter att “tårtkvinnan” tårtade SD:s partiledare Jimmie Åkersson på ett evenemang i Stockholm bestämde sig Nordisk Ungdom för att svara med samma mynt. Sagt och gjort – tårtkvinnan fick en tårta i ansiktet mitt under en intervju.

3. 

Presenter till flyktingbarnen

Efter att det gått rykten om att ondskefulla nazister attackerat ett hem för ensamkommande flyktingbarn begav sig Nordisk Ungdom till hemmet för att dela ut nappar och nallar. Resultatet blev som man kan tänka sig…

4.

Nordisk Ungdom stoppar Pride-paraden!

Varje år hålls den stora Pride-paraden i Stockholm där olika perversiteter firas och hyllas. Inte på våra gator! Menade aktivisterna i Nordisk Ungdom, som lyckades stoppa Pride-tåget i 10 minuter genom att ställa sig framför det.

5.

Protest mot svenskhatare

Under en demonstration med som krävde att Sverige skulle översvämmas av ännu fler ensamkommande flyktingbarn i 35-års åldern gick aktivisterna i Nordisk Ungdom dit och berättade vad svenskarna tycker om det hela. Yttrandefrihet är dock inget som vänsterextremister är kända för att stödja och ganska snabbt började de attackera aktivisterna som dock fredade sig mer än väl.

6.

På besök hos Jan Helin

Jan Helin, som då arbetade som chefredaktör för Aftonbladet, fick besök av Nordisk Ungdom som försökte fråga honom om hans samarbete med vänsterextrema Researchgruppen. Humör på hög nivå!

7.

Aktion mot den kommunistiska bödeln Stefan Michnik

Under sin tid som domare i det kommunistiska Polen sände Stefan Michniks minst 19 frihetskämpande polacker till döden. Siffran är förmodligen mycket högre, men uppgifterna är oklara eftersom kommunisterna förstört så mycket av dokumentationen för att undgå att bli straffade efter kommunismens kollaps. Polen har begärt Stefan Michnik utlämnad, så att han kan ställas till ansvar för sina brott mot det polska folket. Men både EU och Sverige skyddar honom och vägrar att lämna ut honom till rättvisan, trots hans grova brott.

8.

Refugees go home!

Aktivisterna från Nordisk Ungdom begav sig till Stockholm central, som fungerade som en flyktingmottagning under den pågående flyktinginvasionen, för att visa sitt motstånd.

9.

Aktion mot våldtäktsmän

Ett 30-tal aktivister samlades utanför transitboendet Björkudden i Solna. Detta för att protestera mot det svenskfientliga och hänsynslösa sexuella övergrepp som de så kallade flyktingbarnen begick på Husbybadet i Stockholm mot 11-åriga svenska flickor.

10.

Ahmed var ett flyktingbarn

Med kuslig träffsäkerhet  och förutseende sjöng Nordisk Ungdom om terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm 3 månader innan den inträffade.