Nordisk Ungdom: Upplysningskampanj till moderata väljare!

0

Pressmeddelande från Nordisk Ungdom: I år har Moderaterna varit otydliga i deras kommunikation. Vi i Nordisk Ungdom har därför gjort vår egna moderata valkampanj för att hjälpa moderaterna på traven att få ut sitt budskap till väljarna. Med en fräsch hemsida, moderatpolitik.nu, pratar vi klarspråk. Vi kommer även sprida tiotusentals affischer och flygblad med moderata budskap under resten av valrörelsen.

I det politiska klimatet idag är politiker kända för att prata i svepande ordalag. Detta sprider förvirring, minskat valdeltagande samt politikerförakt. Vi i Nordisk Ungdom ser detta som en oroväckande utveckling, vi tycker att moderaterna lider av detta extra mycket och därför har vi bestämt oss för att stötta dem i detta val. Nordisk Ungdom är kända för att med små medel skapa rubriker för våra åsikter, vi kommer därför vara det perfekta hjälpmedlet till moderaterna.

På en av våra valaffischer har vi en bild på Moderaternas partiledare Ulf Kristersson vandrande på en idyllisk åker med följande budskap:

Välfärd eller invandring? – Jag vet inte.

Länge har väljarna frågat sig vilken politik moderaterna prioriterar. Moderaterna har här aldrig varit tydliga, de vet inte. Därför är detta perfekta kommunikationen till väljarna, det är ärligt och det kommer väcka uppmärksamhet, två flugor i en smäll.

Inför valspurten kommer vi sprida  tiotusentals valaffischer, vi kommer dela ut tusentals flygblad i brevlådor samt på våra torgmöten bredvid våra kära moderata vänner och deras valstugor. Allt detta gör vi helt ideellt och utan att kräva ekonomisk kompensation från Moderaterna.

Med vänlig hälsning,
Fredrik Hagberg
Talesman Nordisk Ungdom

Telefonnummer: 070-468 27 20

E-post: fredrik.hagberg@nordiskungdom.com”