Keep calm and join the REVOLUTION!

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna i texten.

0

Europa vaknar! Folkliga protester mot den elit som förstört våra länder sprids. Det är inte en dag för tidigt. Angreppen har givetvis inte låtit vänta på sig, men det är som en tråkig skiva på repeat. Allt är så förutsägbart. Så tråkigt. Kom med något nytt, något spännande! Eliten har söndrat och härskat. Det är så deras makt har byggts. Det är vad de gör. Hur bryter vi cirkeln? Kan vi få stopp på den eländiga hissmusiken och sätta på något med lite drag i? Hur får vi till en välbehövlig, fredlig, revolution?

En bred folkrörelse
Skapandet av en bred folkrörelse är ett direkt hot mot de besuttna, mot politikerna och journalisterna. De har använt epitet, brännmärkningar, hot och lockelser om vartannat varvat med rent våld för att hindra kritik mot deras styre. De vill utestänga, så split och underminerar en formering som kan föra folkets talan. Även en och annan som inser delar av landets sjukdomstillstånd faller in i ledet: de ”anständiga” kritikerna, de som inte vågar bita den hand som föder dem och därför är lite finare än vi andra (du vet vilka jag menar) står i det avseendet på samma sida som ingen pardon-killarna som får ett totalt “mental breakdown” med efterföljande identitetskris om de råkar befinna sig i ett sammanhang som inte är fullständigt marginaliserat.

Riktad mot eliten
Har jag en politisk agenda? Givetvis. Jag har varit politiskt aktiv sedan jag var 15 år och jag har alltid varit öppen med vad jag vill och var jag står. Här och nu är det framförallt en sak som är viktig – eliten måste utmanas. Det är det vi kämpar för, varken mer eller mindre. De politiker och ”journalister” som bär ansvaret för vad som hänt med vårt land måste ställas till svars. De måste bort från sina maktpositioner för de skadar oss alla. Och ja, där står vi idag på samma sida (de som menar allvar i alla fall) som konservativa, liberaler, libertarianer, socialister, nationalister, sverigedemokrater, fascister, svenskar och ärligt menande invandrare. En folklig protest riktad mot eliten.

En ny mitt
I Sverige är kulturmarxism mittenpolitik. Det vi vill är att skapa en ny mittpunkt. Det är några få enkla saker vi alla kan enas om, som att omedelbart stoppa invandringen, stoppa kriminaliteten, stoppa islamiseringen, stoppa korruptionen och stoppa maktfullkomligheten. Det är politiska minimikrav utifrån sunt förnuft som vi enas kring. Alla som ställer sig bakom det är välkomna och vi samlar därför många olika sorters människor, rörelser och partier. I den andan måste vi också dra en linje i sanden och inte längre acceptera epitet, brännmärkningar och utfrysningar. Vi är medborgare i detta land och förväntar oss att bli lyssnade på och respekterade. De som vill stöta bort vissa minskar kraften i protesterna och understödjer därigenom eliten.

En fredlig revolution
Det är en fredlig och oblodig revolution vi hoppas och ber för. En situation där de folkliga protesterna blir så starka och massiva att eliten för att undvika ett i deras ögon större ont tvingas kliva åt sidan. Där de som förstört vårt land, de som skott sig själva, lämnar ifrån sig nycklarna till staden. Men det säger sig självt att de enorma personliga fördelar som personer i denna korrupta elit har, gör att de enbart kommer acceptera en förändring om de måste. De kommer inte att ge upp något frivilligt. Därför måste vi ut på gatorna, vi måste höras och vi måste synas. Skriv, ropa, ställ krav. Men viktigast är gatan! Där måste vi vara beredda på att politikerna sätter in kravallpolis eller släpper lös sina antifascistiska hantlangare, vi måste vara beredda på att bli uthängda och smutskastade av ”journalister”. Alternativet är att ge upp, att fortsätta låta eliten diktera spelreglerna – valet är ditt!

Björn Herstad
Skandinaviska Förbundet

Artikeln är ursprungligen publicerad hos Stockholmare för ett suveränt Sverige.