Fifty Shades of Gray, feminism och islam

1

Professor Jordan Peterson resonerar runt det till synes orimliga i att feminister och radikala islamister verkar stå på samma sida. Världens kanske mest kända nu levande psykolog säger rakt ut det vi alla misstänkte och vad som verkar vara kanske den huvudsakliga drivkrafterna för engagemanget runt de ensamkommande skäggbarnen.

Johan Hakelius skrev en gång en träffande krönika på Aftonblader där han konstaterade att “Nu, sägs det, är det ­feminismen som gör ­Södermalmsmännen kraftlösa. Männen har tydligen alla gått genusutbildningar och läst påbjuden litteratur och på så sätt fått lära sig att det är förtryck att hålla upp dörren för en dam, att ge sin flickvän en komplimang, eller att använda ­något annat pronomen än ”hen”. Det är suspekt att ägna sig åt ”penetrativt sex”, åtminstone om mannen är den penetrerande parten. De känner sig, kort sagt, helt villrådiga. De flyr alla naturliga instinkter in i surdegsbak, sopsortering och andra ofarliga aktiviteter. […] I så fall har jag egentligen bara en synpunkt: skyll inte på feministerna. Som man bäddar får man inte ligga, kanske ni säger, men min sympati går ändå till ­kvinnorna på Söder. De är besvikna och frustrerade. De hade uppenbarligen inte trott att deras män skulle ta allt det där ­genuspratet på allvar.”

Nedan ett axplock av nyheter om de medelålders kvinnor som är engagerad för de hazariska baaaarnen. Har ni fler tips kan ni posta länkar i kommentatorsfältet.

Kvinnlig personal har sex med flyktingbarn på HVB-hem: Har sex ”kväll, natt och morgon”

Lapdance, sex och hysteri – sammanbrott kring kvinnorna och ensamkommande

Jag står inte ut

Afghanerna och kvinnorna som vill ha dem

 

https://youtu.be/Uhoqvi6VKoQ

https://youtu.be/IvHMRA6y6yU