Tomteexpressen hänger ut Ulrika

0

Så kom den väntade uthängningen från Gusten Holm och Expressen av Ulrika Hallgren. De verkar vilja hämnas efter att Ulrika i artikeln “Nazistiska kanelbullar eller FN:s migrationspakt?” angrep Expressens “journalistik”. Jaga och hänga ut enskilda, medvetet ljuga och missleda är tidens melodi tydligen. Den journalistisk integriteten handlar inte längre om att granska makten och de med inflytande utan istället om att hetsa mot folket och hindra röster kritiska mot eliten att få komma till tals.

Ulrika skrev till Expressen “Försök för en gång skull att faktiskt göra en riktig journalistisk insats och skriva om makthavarna och vad de gör. Belys FN:s migrationsavtal och dess eventuella konsekvenser. En dag kanske du tar mod till dig att faktiskt granska makten, jag och många med mig håller tummarna.” 

Frågorna från Expressen handlade om en kanelbulle formad som vad som skulle kunna påminna om ett hakkors, nu har man hittat en smörgåstårta med några vindruvor som kan vara format med en liknande symbol. Man kan inte hitta på sånt här. Gusten lägger dimridåer och angriper meningslösheter. Diskutera viktiga och riktiga frågor i stället, sådant som berör folk, som påverkar folk som påverkar vårt land. Diskutera att vi inte har en regering och att denna icke-regering skrivit på ett avtal som underminerar vår nation och självständighet.

Denna typ av artiklar visar bara på hur meningslös mainstreammedia har gjort sig själv.

Ni som är lite äldre minns säker Percy tårar med Robert Gustavsson och Nazistgrannen även ifall SVT gjort allt för att begrava humorsketchen. I en tid när makthavarna pekar ut nazister i varje buske blir det givetvis kul att driva med det hela. Diskussionsgruppen som Expressen hämtat materialet ifrån har en så kallad althöger-inriktning och sätter en ära i driva med det politiskt korrekta och humorbefriade journalister som Gusten Holm.

Han lyckas även med konststycket att klippa in en bild som han menar är ett indicium på att Ulrika uppmuntrar till mord på politiker. Men under memen så står det “Hemska memer cirkulerar nu”.

Skärmdumpen är från Expressens egna artikel. Man kan ju kanske förvänta sig att i alla fall en korrekturläsare om än inte journalisterna själva orkar läsa bildtexten till bilderna de väljer att publicera.

Det är uppenbart att Expressen agerar för att tysta kritik och diskussion om FN:s migrationsavtal. Massiva protester sker över hela Europas, franska generaler har publikt varnat presidenten för att han begår landsförräderi om han signerar och länder som USA och Italien har redan dragit sig ur. Man tar sig för pannan. Jag vill bara skrika: “Börja diskutera saker som är på riktigt!” Gusten och hela Expressen vet om att vi varken är för “vit makt” eller nazism. Det är bara besöka våra hemsidor och läsa innantill, mejla frågor eller för all del utmana oss på en debatt. Men det är inte sanning, klarhet eller folkligt inflytande Expressen vill åt. Därför måste man ställa sig frågan:

Vems ärenden går han egentligen, denne Gusten…..

Björn Herstad

———–

Mejlet som skickades till Gusten Holm av Ulrika Hallgren den 10 december.

Hej Gusten!   

Här kommer mina svar:

1. Sammanfatta din kritik av ”Global compact”.  

Avtalet kringskär den nationella suveräniteten och definierar om migrationens villkor till syfte att öka den ytterligare. Detta tänker en expeditionsministär som alltså inte har stöd i riksdagen skriva under och med vilken fräckhet de agerar. Avtalet kommer sätta en ny standard och referensram som internationell konvention och därigenom påverka kommande lagstiftning och rättspraxis. Ett stort antal länder vägrar att skriva på, länder som USA, Italien och Ungern. Avtalet har även skapat en regeringskris i Belgien.

2. Står du bakom allt i Skandinaviska förbundets programförklaring?

Jag förstår inte varför denna fråga ställs. Står du bakom allt och alla du samarbetar med? Syftar här närmast på vänsterextrema Expo som har nära  kopplingar till våldsbejakande Researchgruppen. Jag ber dig inte besvara denna fråga men fundera på den.

Jag utnyttjar endast min rätt att protestera mot det som sker med landet och det som medborgarna utsätts för och jag gör det tillsammans med rakryggade män som faktiskt vågar försvara sitt land. Dessa finns i ovan nämnda förbund. Tyvärr har media inkl Expressen skrämt allt för många medborgare till att inte våga. Skrämda till tystnad helt enkelt.

3.Varför har du inte informerat om din koppling till Nordisk ungdom i annonsering för lördagens demonstration?  

Mynttorgsaktivisterna och Skandinaviska Förbundet har ett samarbete (under S.F ligger Nordisk Ungdom & Blå Korset) och om detta finns att läsa och är helt offentligt. Detta känner nog alla som engagerar sig för sitt folk och sitt land till. Nordisk ungdom har också vart taggade i Mynttorgsaktivisternas annonsering om demonstrationen.

Angående fråga 4-11 så förstår jag vad du försöker göra, men att svara på frågor om ett bakverk är ett otroligt slöseri med tid så det svarar jag inte ens på. Försök för en gång skull att faktiskt göra en riktig journalistisk insats och skriva om makthavarna och vad de gör. Belys FN:s migrationsavtal och dess eventuella konsekvenser. En dag kanske du tar mod till dig att faktiskt granska makten, jag och många med mig håller tummarna.

Mvh

Ulrika Hallgren

————